Styrk dine led med spinning

Spinning er ikke blot en god form for konditionstræning. Træningen er også et rigtig godt redskab til at forbrænde en masse kalorier. Spinning er træning med power og energi, det er hårdt, og det giver resultater. Samtidig er risikoen for skader minimal, da træningen ikke udsætter kroppen for skadelige stød og slag, og det er naturlige bevægelser, der arbejdes med.Intervaltræning er sjov træning Det er ikke kun instruktøren, der sammensætter træningen. Der tages i høj grad hensyn til elevernes niveau, og der er ofte flere træningsniveauer at vælge imellem. Typen af træning, der oftest bliver brugt i spinning, er intervaltræning. Her skifter man mellem forskellige perioder af intensivitet. Nogle gange går det vildt for sig, andre gange er tempoet mere behersket.Eksperter er generelt enige om, at dette er den mest effektive træningsform, der findes. Uagtet om målet er en forbedring af konditionen eller om det er tab af overflødige kilo. For det andet ville spinningtimen være kedelig, hvis der ikke skete noget hele tiden, og du bare sad konstant og hjulede rundt i samme tempo.

Spinning er en sikker vej til vægttab

Af ganske enkle årsager, er spinning blevet et hit: Det giver resultater i form af bedre kondition, større iltoptagelse og dermed bedre stofskifte, højere syregrænse (anaerob tærskel) og som følge af disse effekter et betydeligt vægttab. Ved spinning kan du starte på det niveau, du føler du er på. Start langsomt ud, hvis du ikke føler du har det store overskud og intensivér langsomt. Spinning er desuden ikke så hårdt for leddene, så det er også en perfekt træningsform, for dig, der har svage/dårlige led.Spinning er desuden en rigtig god træningsform for baller og lår, men også ryggen og maven trænes. Det godet er, at du slet ikke belaster dine knæ eller hofter.

Dette indlæg blev udgivet i Sundhed. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Styrk dine led med spinning

  1. Mobi skriver:

    Rigtig god artikel. Jeg er nybegynder til spinning, men kan allerede mærke, at det er en motionsform, som jeg vil dyrke i meget lang tid fremover. Man føler sig godt tæsket igennem efter en spinningtime, men intet slår følelsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *