Opskrifter

Proteinpulver shakeHvis du træner regelmæssigt og ellers går op i dit helbred og din fysik, så er chancerne for at du meget gerne vil udvikle dig, høje. Du er sikkert interesseret i enhver teknik der kan hjælpe dig med, lige at blive dét stærkere, hurtigere og mere udholdende. Det er her proteinpulver shakes kommer ind i billedet. Hvis de bliver lavet korrekt, så kan de hjælpe dig.

Se nogle af de mange velsmagende proteinshakes under opskrifter i menuen til højre.

Tips:

  • Drik din shake senest 20 minutter efter dit træningspas er slut. Dette er tidspunktet, hvor dine muskler har mest brug for næring, som f.eks. protein og kulhydrater.
  • Se om du kan holde dig til simple varianter som f.eks. vanille eller chokolade. Hold dig væk fra alt for eksotiske smagsvarianter som kagedej og tropical.
  • Hvis du bulker og gerne vil tage på, så brug sødmælk, fremfor let-/skummetmælk. Bland evt. weightgainer sammen med proteinpulver. Min erfaring er, at et mix giver en bedre smag.
  • Hvis du cutter eller gerne vil forblive lean, så brug skummet- eller letmælk.
  • Hvis du er vegetar, er allergiker eller gerne vil være kolesterolfri, så brug soyamælk i stedet for normal mælk. Hvis du har allergi, så husk at læse varedeklaration.

Se de forskellige shakes typer i menuen til højre.

Sammenlign priser på protein pulver her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *