Om os

Proteintilbud.dk er et nystartet projekt, hvis formål er at guide dig til det mest korrekte produkt, i den forvirrende jungle af kostsupplementer. Der findes flere virksomheder der bruger ulovlige ingredienser, som i værste tilfælde direkte kan være sundhedsskadelige. Proteintilbud tager skarpt afstand fra disse firmaer og de inkluderes ikke under vores sammenligninger.

Vi stiller skarpt på prisen og sammenligner kosttilskudet på flere forskellige parametre. På denne måde kan du som forbruger være sikker på, at du får det produkt, der matcher dit behov til den bedste pris på markedet.

Proteintilbud.dk skal på sigt ikke kun omhandle kosttilskud, men også være en værdifuld ressource for dig der går op i sundhed og træning. Vores artikelsektion bliver løbende udbygget, og her kan du finde værdifulde ressourcer om kost, motion og træningsformer. Vi stiller indimellem skarpt på forskellige temaer, f.eks. proteinkure og spinning/bodybiking.

Proteintilbud.dk er til for dig. Derfor finder du også gode opskrifter på proteinshakes; Så er det slut med kedelige shakes, kun bestående af proetinpulver med chokoladesmag og lunkent vand fra træningsrummets vandhane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *