Tab dig med spinning

Bodybiking er ikke kun fremragende konditræning. Træningen er også et rigtig godt redskab til at forbrænde en masse kalorier. Spinning er træning med power og energi, det er hårdt, og det giver resultater. Da det er naturlige bevægelser, der arbejdes med, så er risikoen for skader minimal, da du ikke udsætter kroppen for hårde slag og stød.Træning i intervaller forebygger kedsomheden Det er ikke kun instruktøren, der sammensætter træningen. Der tages i høj grad hensyn til elevernes niveau, og der er ofte flere træningsniveauer at vælge imellem. Den træningsform, der bliver brugt mest i spinning, er intervaltræning, hvor du skifter mellem perioder for fuld damp og perioder, hvor tempoet er lidt mere behersket.Først og fremmest er eksperterne enige om, at dette er den mest effektive træningsform, der findes. Uanset om målet er et vægttab eller en konditionsforbedring. Spinningtimen ville være meget forudsigelig, hvis ikke du kørte i forskellige tempi og bare sad og “kørte i den samme rille” hele tiden.

Spinning er en sikker vej til vægttab

Spinning er kommet på mode på grund af ganske enkle årsager: Spinning giver mange forskellige resultater, blandt andet i kraft en forbedret kondition, en hurtigere iltoptagelse (og derfor et højere stofskifte), højere syregrænse, hvilket leder til et betydeligt vægttab. Spinning er heller ikke så hårdt ved leddene, så det er også en god træningsform, for dig, der måske har dårlige led. Med spinning kan du også starte ud i dit eget tempo, og langsomt bygge op, mod en super form.Spinning er desuden en rigtig god træningsform for baller og lår, men også ryggen og maven trænes. Det godet er, at du slet ikke belaster dine knæ eller hofter.

Dette indlæg blev udgivet i Motion. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Tab dig med spinning

  1. Per skriver:

    Jeg anbefaler spinning for alle, tykke som normalvægtige. Virkelig tynde mennesker, der har en BMI under 20, bør nok ikke spinne så kraftigt, da de kan tabe sig endnu mere på det. Man forbrænder uhyre meget, så det er vigtigt at spise lige så meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *