Spinning er god træning

Spinning er ikke bare effektiv konditionstræning.  Træningen er også et rigtig godt redskab til at forbrænde en masse kalorier. Spinning er hård træning, med power og energi, og det giver målbare resultater. Da det er naturlige bevægelser, der arbejdes med, så er risikoen for skader minimal, da du ikke udsætter kroppen for hårde slag og stød.Træning i intervaller forebygger kedsomheden Sammensætningen af træningen afhænger ikke kun af instruktøren, men også “elevernes” niveau. Derfor er der ofte flere niveauer at vælge imellem. Den træningsform, der tit bliver brugt i spinning, er intervaltræning. Det går ud på at man skiftevis kører for fuld kraft, og i andre perioder, tager man det lidt mere stille og roligt.Eksperter er generelt enige om, at dette er den mest effektive træningsform, der findes. Uagtet om målet er en forbedring af konditionen eller om det er tab af overflødige kilo. For det andet ville spinningtimen være meget forudsigelig og kedelig, hvis ikke der skete noget hele tiden og du blot sad og kørte i det samme tempo.

Spinning er en sikker vej til vægttab

Af ganske enkle årsager, er spinning blevet et hit: Nogle af fordelene ved spinning er blandt andet en bedre kondition, større optagelse af ilt og derfor et bedre stofskifte. Derudover får du en højere syretærkse. Som følge af ovenstående, kan du hurtigt opnå et vægttab. Spinning er heller ikke så hårdt ved leddene, så det er også en god træningsform, for dig, der måske har dårlige led. Med spinning kan du også starte ud i dit eget tempo, og langsomt bygge op, mod en super form.Spinning er en rigtig god træningsform for lår og baller. Men ikke nok med det, du styrker også din ryg og din mave, når du spinner. Det godet er, at du slet ikke belaster dine knæ eller hofter.

Dette indlæg blev udgivet i Motion. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Spinning er god træning

  1. Morten C. skriver:

    Du taber dig virkelig meget med spinning! Det er effektivt, du sveder meget og forbrænder måske 500 – 700 kalorier på en god lektion :) Jeg foretrækker holdundervisning, da man typisk giver lige dét ekstra, når der er en instruktør, der står og råber en ind i hovedet :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *