Intensiv intervaltræning

Bodybiking er ikke kun fremragende konditræning. Spinningtræning forbrænder også en masse kalorier. Spinning er hård træning, med power og energi, og det giver målbare resultater. Samtidig er risikoen for skader minimal, da træningen ikke udsætter kroppen for skadelige stød og slag, og det er naturlige bevægelser, der arbejdes med.Intervaltræning er sjov træning Træningens sammensætning afhænger blandt andet af instruktøren og elevernes niveau – der er altid flere niveauer at vælge imellem. Den træningsform, der tit bliver brugt i spinning, er intervaltræning. Det går ud på at man skiftevis kører for fuld kraft, og i andre perioder, tager man det lidt mere stille og roligt.Først og fremmest er eksperterne enige om, at dette er den mest effektive træningsform, der findes. Uanset om målet er et vægttab eller en konditionsforbedring. For det andet ville spinningtimen være meget forudsigelig og kedelig, hvis ikke der skete noget hele tiden og du blot sad og kørte i det samme tempo.

Spinning er en sikker vej til vægttab

Spinning er kommet på mode på grund af ganske enkle årsager: Spinning giver mange forskellige resultater, blandt andet i kraft en forbedret kondition, en hurtigere iltoptagelse (og derfor et højere stofskifte), højere syregrænse, hvilket leder til et betydeligt vægttab. En fordel ved spinning er også, at det ikke er så hårdt ved leddene, og det er også nemmere at sætte sit eget tempo, hvis man ikke lige har det store overskud i starten.Med spinning træner du ikke kun baller og lår, men også din “core”, altså ryggen og maven trænes. En bonus er at du hverken belaster dine knæ eller hofter specielt meget.

Dette indlæg blev udgivet i Motion. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Intensiv intervaltræning

  1. SMS skriver:

    Tak for en god og oplysende artikel. Spinning er en motionsform jeg ofte dyrker og det er derfor godt at få en grundlæggende introduktion til den. Det er en motionsform jeg helt sikkert kan anbefale til både mænd og kvinder i alle aldre. Det er simpelthen godt for HELE kroppen.

  2. Taylor skriver:

    Rigtig god artikel. Jeg elsker selv at spinne og går til det to gange om ugen. Vi har heldigvis en rigtig motiverende instruktør, som virkelig får folk op i pedalerne :)

  3. Dennis Rasmussen skriver:

    Intervaltræning er virkelig det bedste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *