Kreatin

Kreatin er et stof der findes naturligt i musklerne. Kreatin bliver skabt naturligt i kroppen, men vi optager det også igennem fødevarer, såsom kød og fisk. Kreatin bidrager til en mere effektiv energiomsætning, hvilket er medvirkende til, at man kan yde mere eksplosivt, omend kun kortvarigt. Der er foretaget studier, der viser, at blot 5 – 10 gram kreatin ekstra om dagen i 2 måneder, har en svag anabolsk effekt, selv om man ikke styrketræner. Andre studier viser at kreatin øger ens præstationsevne med ca. 10 %. Kreatin Monohydrat behøver ikke være dyrt, og der findes også billig kreatin. Se mere i nedenstående tabel.

Kreatin priser

Vægt Pris Andet Køb
1000 gr. 179,- Testens billigste
500 gr. 119,- Mængderabat
500 gr. 119,- Gratis fragt
500 gr. 139,- 100 % naturligt

Kreatin i kunstig form er op igennem halvfemserne, blevet et mere og mere populært middel indenfor vægtløftning og bodybuilding. Kreatin fås både i pulverform, men også som tabletter, der skal tages i forbindelse med et måltid. Vi anbelafer kreatin pulver, da det optages hurtigere end piller, hvilket gør det ideelt at tage lige efter træning. Bland f.eks. en skefuld i din proteinshake.

Kreatinen binder vand til musklerne. Derfor er det ikke ualmindeligt med en vægtstigning på 4 – 7 kilo, i den periode man tager kosttilskudet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *