Spinning som træningsform

Spinning er ikke bare effektiv konditionstræning.  Træningen er også et rigtig godt redskab til at forbrænde en masse kalorier. Spinning er hård træning, med power og energi, og det giver målbare resultater. Da det er naturlige bevægelser, der arbejdes med, så er risikoen for skader minimal, da du ikke udsætter kroppen for hårde slag og stød.Intervaltræning modvirker kedsomhed Sammensætningen af træningen afhænger ikke kun af instruktøren, men også “elevernes” niveau. Derfor er der ofte flere niveauer at vælge imellem. Den træningsform, der tit bliver brugt i spinning, er intervaltræning. Det går ud på at man skiftevis kører for fuld kraft, og i andre perioder, tager man det lidt mere stille og roligt.For det første er det den mest effektive træningsform, der findes, uanset om du vil tabe dig eller forbedre din kondi. For det andet ville spinningtimen være kedelig, hvis der ikke skete noget hele tiden, og du bare sad konstant og hjulede rundt i samme tempo.

Spin de overflødige kilo væk.

Spinning er blevet et hit af ganske simple årsager: Det giver resultater i form af bedre kondition, større iltoptagelse og dermed bedre stofskifte, højere syregrænse (anaerob tærskel) og som følge af disse effekter et betydeligt vægttab. Ved spinning kan du starte på det niveau, du føler du er på. Start langsomt ud, hvis du ikke føler du har det store overskud og intensivér langsomt.Spinning er desuden ikke så hårdt for leddene, så det er også en perfekt træningsform, for dig, der har svage/dårlige led.Spinning er en rigtig god træningsform for lår og baller. Men ikke nok med det, du styrker også din ryg og din mave, når du spinner. Det godet er, at du slet ikke belaster dine knæ eller hofter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Motion. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Spinning som træningsform

  1. Morten skriver:

    Hvad menes der med en højere “syretærskel”? Kan du give et link til dokumentation på det sidste afsnit, for det lyder interessant. Kan det “oversættes” til en større udholdenhed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *